Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Grizzlys ungdom

Stöd vår ungdomshockey med din Golfklubba!
Anmäl dig till Grizzlys Golfchallenge 2019
Grizzlys Golfchallenge för våra ungdomar
2019-06-27 17:29
Slå ett slag för ungdomarna

Grizzlys Golfchallenge 2019 på Woodlands Country Club den 15 september 2019

Tävlingens syfte 2019 är fokus på ungdomar som vill börja eller prova på att
spela Ishockey i Åstorp Ishockeyklubb samt vår populära Hockeyskola.
Tävlingsavgiften går oavkortat till klubbens ungdomssektion och användas för att ge dessa
ungdomar möjligheten av att spela ishockey.

Startavgift är 500kr p/spelare
Tävling: 2-manlag
Tävlingsform: Greensome

OBS! 100% av startavgiften kommer oavkortat gå till Ungdomssektionen och vårt mål är att denna tävling drar in minst 60 000k till Grizzlys Ungdom, så bidra och anmäl dig och ditt lag redan idag!

Mer Info, klicka på nedan knapp!
Arbetsgrupp ÅIK
2019-05-13 10:35

Vi har bildat en arbetsgrupp för att jobba fram ett förslag till styrelse, revisor samt ny valberedning inför kommande årsmöte. Vill ni deltaga i arbetet eller har idéer och förslag så var inte rädd o kontakta Per som leder gruppen på följande adress per@getcontact.se

Ni som missade informationsmötet den 6 Maj eller vill ta del av materialet som vi presenterade så skickar vi gärna presentationen till er, kontakta johan@gleco.se.Är ni intresserade av att forma Åstorps Grizzlys framtid?
2019-04-22 19:42

Då är det viktigt att ni kommer till informationsmöte med anledning av redogörelse kring Åstorps Grizzlys ekonomi, föreningens framtid samt extra årsmöte för fyllnadsval av revisor.

Vi vet att det går mycket rykte om Åstorps Grizzlys, så vi känner att vi vill redogöra för hur det varit och hur vi tänker inför framtiden.

Moderator för kvällen är Camilla Johansson från Skåneidrotten.                 

Välkomna till Åstorps ishalls cafeteria måndagen den 6 maj kl 18:00.

Utbildning - Rätt kost för barn och ungdomar
2019-04-22 11:28

Hälsa och prestation går hand i hand och kosten har en stor betydelse för hälsan. Med teori och praktiska övningar går vi igenom grundläggande näringslära. Vi går igenom 

vilken typ av mat som passar innan och efter träning och hur en effektiv måltidsplanering ser ut, med tips på bra frukost och mellanmål. Dessutom tar vi hål på en del myter om mat. 

Värdefullt för idrottsföräldrar
2019-04-09 16:24

SISU Idrottsutbildarna består av tre delar: studieförbundet SISU Idrottsutbildarna, förlaget SISU Idrottsböcker och Bosön Idrottsfolkhögskola. Tillsammans och var för sig driver vi på och stöder utveckling inom idrotten. www.sisuidrottsutbildarna.se 


Skall den svenska idrottsrörelsens vision om att ha världens bästa idrott på alla nivåer bli verklighet behöver vi också: Världens bästa idrottsföräldrar. Idrottsföräldrar är beundransvärda, och deras insatser är ovärderliga för det svenska föreningslivet. De är oumbärliga för idrottsledaren, med stöd och feedback kan de få barnen och laget att höja sin prestationsnivå. 

Utbildningen syftar till att inspirera och skapa medvetenhet runt rollen som idrottsförälder. 

Nyheter från våra lag
Allmänhetens åkning, 30/07 16:57 
 
Våra sponsorer
Samarbetspartner